Tuesday, January 12, 2010

SIAPA KAWAN?

Assalamualaikum, melihat tajuk ni.."siapa kawan" mungkin ada antara kite tidak tahu n tak pernah tahu kawan kite ni yg mcm mane..ape yg kite tahu kite kluar ngn dorang..enjoy ngn dorang...men bola same2..men futsal same2..MEMANAH same2 "ehem3" tp kite x tahu yg kawan kite tu btol2 kawan or lawan..
Ok la.cite kali ni aku nk citer pasal diri aku...mcm mane aku nk tahu kawan2 aku mcm mane...1st skali aku nk mintak maaf kt HOUSEMATE aku...n kt mmber2 len..myb aku byk tipoo korang pasal result aku...aku ckp aku failed 3 subject..tp x fail pon..tp aku ada sebb ckp mcm tu..
ok la..aku start..dlu aku ramai kawan..kawan SKOLAH..kawan dekat UMAH..kawan kt UNISEL..n kawan kt MITEC..tp aku xtwu g mane 1 btol2 kawan aku...bila depan ckp len..bile blakang ckp len..kawan ker tu?
Biler result aku kluar..aku bersyukur sgt2..result aku xda la hebat mane pon..biasa2 je..aku tye sorang2 mmber aku.."result dpt brape" mr. X kate "bole la...cukup2 mkn" ckup2 mkn pon DL gak...mmg dye hebat..so aku pon ckp la aku fail 3 subjek n poiter aku terok...n ape yg aku dpt..mr.X ni ckp.."xpela zul..ko sket time..myb ssh ko nk focus..xpe2..ko ley try next sem"..hmm..aku rase..ni btol2 sahabat aku..thanx coz support aku..bkn niat aku nk tipu ko..tp aku ada sbb..sorry !!
next..mmb aku..mmbe sekelas ngn aku..dlu aku bole d katekan rapat la jugak..tp skunk da kurang,.aku tegur dye dlm myspace.."bro result brape"..n dye ckp "3.XX" hampir DL la...n aku ckp aku fail 3 subjek gak..aku tggu ape dye nk ckp kt aku..30 min aku tggu..xda jwapn..senyap terus biler tahu result aku...walaopun dye tgh on9...sampai 3 4 jam..n aku tgk komen dye..."active" xpela..aku sedar sape aku..xda la pandai mane pon kan..KAWAN KER TU???
n byk gak la aku wat mcm tu kt kawan2 aku...ramai jugak support..sokong aku..n ramai jugak la yg "korang pon ley paham ape kan" so dr ctu..aku twu kawan aku ni mcm mane.. tp x twu la..depan aku ckp sokong,support aku tp blakang..x twu la mcm mane..maki hamun tu aku x tawu la..
ni je jalan yg aku jmp mcm mane aku nk crik kawan..SORRY beb..mmg aku ada sbb tipu korang...n specially housemate aku...sorry sgt2..myb aku xbole nk bg twu korang kt depan..myb korang x percaya..myb korang ingt ni alasan aku..xpe...aku ckp dlm ni jela..sapa bace..terpulang la nk percaya ker x..pape pon...housemate aku yg terbaek skali la support aku...THANXX..walaopon aku tipu korang..sorry again..
so aku da twu sape kawan aku..n sape lawan aku..sorry if ayat2 aku dlm ni saket kn hati korang langsung n x langsung..SORRY sgt2..
wasalam
"stress"
sape la bg gelaran nih

10 comments:

Sindarela said...

ooooo...tipu eh..pasni tanak la percaya kat ko lagi...bluek!!haha

zultino -[kawan] said...

xpe...xpakse..terpulang masing2..hak masing2..

Sindarela said...

hee..saje jew la...sape yang kuang hasam senyap jew tuh..meh aku seligi dia...sabar jew...papepown congratz..

zultino -[kawan] said...

ada la insan tuh...tidak perlu d sebut..
congratz pasal ape plk..

Sindarela said...

saje jew sebut congratz..

zultino -[kawan] said...

oo...ok

SePeT said...

wei..
aq raser bkan aq tuh...
hihi...

nak tnyer ckit...
aq kwn ko tak..?

zultino -[kawan] said...

da kate aku ckp housemate aku hebat...ko terase bkn housemate aku lker?? or ko ni pendatang?? muahahahaha

SePeT said...

lbih kuang gitu laa...
muahhahaha..

zultino -[kawan] said...

lol

Selak-selak