Thursday, January 14, 2010

kenapa ni weh??

hmm..xtwu la kenapa weh.tetibe je aku da jd mcm ni..sblom ni aku x pernah pon mcm ni..
aku ada wat salah ker? aku ada salah ckap ker? aku ada wat pape ker?
tah..sedey,celaru,tensen,stress sume complete dlm hotak aku ni..
kejap2 aku ok..kejap2 aku kurang ok..mula la aku asek kuar malam amek angin je..
aku nk stop mende tu..tp makin aku pk..mkin menjadi2..kadang2 hati tenang..
kadang2 hati berdebar..kadang2 hati happy..so skunk aku sedey beb..pesal tah..
aku rase aku ni selingan jer..time ada..bru rase ada..time xda..xda la kan..
g klaz..otak kt tempt len..time lunch pon kt otak kt tmpt len..
da blek umah..still kt tempt len..adoiii..da mcm mat gian da nih..
hmm..ape aku nk wat ni? rase mcm ada org nk game aku je..
xpela..klu da org nk game aku..nk wat mcm mane..
mungkin sebab
"私は恋に落ち始めた彼女"watashi wa koi ni ochi hajime ta kanojo
hmm.. k la..chow dlu..
amek angin !!


7 comments:

SePeT said...

amender yg ko mrepek nih haa..?

Sindarela said...

cerita ko ni sebenarnya berkaitan apa?huhu...nak komen,takot salah cakap lak..kho3

zultino -[kawan] said...

xda pape..sje je mengarut kt cni..

Sindarela said...

ececeh....selalunya kalau kuar ayat2 camni maknanya~~aku dibius cintaaaaa......

zultino -[kawan] said...

mane ada...suke hati je..

SePeT said...

yup btol tuh...
zul di biuz cinta..
huhu..

zultino -[kawan] said...

pasai pa plk?

Selak-selak